Θέατρο στη Λέσχη: "Βρομιά" του R. Schneider
Λίγα λόγια για το έργο 
Η Βρομιά ανέβηκε από την Ομάδα θεάτρου σελίδα 231 τον Μάρτη του 2015. Έκτοτε έχει ταξιδέψει στο αντιφασιστικό φεστιβάλ παραστατικών τεχνών στο ΕΜΠΡΟΣ, για δέκα παραστάσεις στο Τρίκυκλο, σε αυτοδιαχειριζόμενους κοινωνικούς χώρους, αντιφασιστικές πρωτοβουλίες & δράσεις, καφενεία, λαϊκές συνελεύσεις και συνεχίζει.

«Ο Σαντ είναι από το Ιράκ. Λιποτάκτησε από τον πόλεμο και βρέθηκε στην Ευρώπη που ονειρευόταν. Μικρός πίστευε πως μπορούσε να αγγίξει τα αστέρια, όμως στην Ευρώπη του 1991 όπου και γράφτηκε το έργο, βιώνει το περιθώριο και τον αποκλεισμό. Διηγείται ότι υπάρχουν μέρες που «δεν τολμάς να βγεις έξω από την πόρτα του σπιτιού σου» για να διορθώσει αμέσως… «όταν λέω πόρτα, εννοώ την πόρτα του σπιτονοικοκύρη, που στο κουδούνι γράφει το όνομα του προηγούμενου ή προ προηγούμενου νοικάρη…» Αθήνα 2015 αρκετά χρόνια αργότερα, θα ήταν διαφορετικός ο μονόλογος του Σαντ, μάλλον όχι. Ο Σαντ διηγείται μια ιστορία που έχει γραφτεί και θα συνεχίζει να γράφεται όσο οι κοινωνικές ανισότητες και οι πόλεμοι δημιουργούν περιθώρια όπου μετά βίας ζουν και αναπνέουν οι άνθρωποι..."
Μετάφραση: Κοραλία Σωτηριάδου.
Ερμηνεία: Γιώργος Μοσκιού
Σκηνοθεσία-μουσική επιμέλεια: Βίβιαν Κραββαρίτη
Σκηνογραφική/ενδυματολογική επιμέλεια-φωτισμοί-παραγωγή Oμάδα σελίδα 231
Διάρκεια: 60 λεπτά

Είσοδος ελεύθερη.
Συνεισφορά προαιρετική και καλοδεχούμενη.

Λίγα λόγια και για την ομάδα..
Η Ομάδα Θεάτρου Σελίδα 231, γεννήθηκε το 2011 από την αγάπη κι ανάγκη για καλλιτεχνική πράξη, έκφραση και δημιουργική συνδιαλλαγή. Εκτοτε δημιουργεί έργο για το θέατρο. Μακριά από κάθε λογική "αυθεντίας", η ομάδα διαρκώς αναζητάει τρόπους επικοινωνίας - δημιουργίας - συνεργασίας - διαλόγου τόσο του ίδιου του έργου με την κοινωνία, όσο και του τρόπου αυτοοργάνωσης διαχείρισης και λειτουργίας της θεατρικής ομάδας, ως μέρος του κοινωνικού συνόλου.