Πέμπτη 17/9: Εκδήλωση του χιπχοπ καφενέ "Δύο χρόνια από την δολοφονία του Killah-P. Ποια είναι σήμερα η θέση της Χιπ Χοπ κοινότητας;"
Δύο χρόνια έχουν περάσει από την δολοφονία του Killah-P, όμως ο αγώνας ενάντια στον φασισμό δεν έχει τελειώσει. Την Πέμπτη 17/9 ο Χιπ Χοπ Καφενές διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση στην Εργατική Λέσχη Περιστερίου. 


_Οι νέες γενιές χιπχοπάδων παίρνουν θέση για την πολιτική δολοφονία;
_Έχει αλλάξει κάτι εντός της χιπ χοπ κοινότητας σχετικά με την μάχη ενάντια στους φασίστες;
_Πως μπορεί το χιπ χοπ να συνεισφέρει στον αντιφασιστικό αγώνα;
_Με ποιο τρόπο θα φροντίσουμε να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο;


Ο Χιπ Χοπ Καφενές σας καλεί όλους και όλες στην Εργατική Λέσχη Περιστερίου την Πέμπτη 17/9, στις 8:30μ.μ. να συζητήσουμε τα παραπάνω ερωτήματα. Επίσης κατά την διάρκεια τις εκδήλωσης θα οργανώσουμε την παρουσία μας στην μεγάλη αντιφασιστική πορεία που θα γίνει στο Κερατσίνι, την Παρασκευή 18/9.

Ο Παύλος ΖΕΙ, τσακίστε τους ναζί!
Χιπ Χοπ Καφενές
Το event στο fb ΕΔΩ

Ο Χιπχοπ καφενές της Λέσχης μαζεύεται κάθε Πέμπτη στις 8 στην ταράτσα της Εργατικης Λεσχης Περιστεριου, ΘΗΒΩΝ 227 στο Περιστέρι, λίγα μέτρα από το metro Ανθούπολη. Αποτελεί μια προσπάθεια να συναντηθεί η μουσική που αγαπάμε με κινηματικές διαδικασίες που ξεσπούν στις γειτονιές μας και να συμβάλει όσο μπορεί στην ενδυνάμωσή τους. Παράλληλα, σε κάθε ευκαιρία προσπαθούμε να προβάλουμε μια εναλλακτική πολιτιστική πρόταση, πάντα με βάση το χιπχοπ αλλά και διάθεση για άφθονο πειραματισμό.