ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΙΛΙΟΝ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ 17.12
Συλλογικότητες - Δημοτικές Κινήσεις & Σωματεία καλούν το Σάββατο 17/12 στις 11.00 σε αντιφασιστική πορεία από την Κεντρική Πλατεία της Πετρούπολης προς το Ίλιον. Η Εργατική Λέσχη Περιστερίου καλεί τους εργαζόμενους της πόλης, τους νέους, τους άνεργους και τους μετανάστες να συμμετάσχουν στην αντιφασιστική συγκέντρωση

Στις γειτονιές του αντιφασιστικού αγώνα, της αντίστασης και της αλληλεγγύης
οι φασίστες ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ

Δεν καταγγέλλουμε μόνο το γεγονός αλλά δηλώνουμε, οτι όπως και πριν έτσι και τώρα θα δώσουμε αποφασιστικά τη μάχη απέναντι στην πιο μαύρη και απάνθρωπη ιδεολογία και στα φασιστικά παρακλάδια της Χρυσής Αυγής. Χτύπημα σε ένα κοινωνικό χώρο, σε μια αγωνιζόμενη δύναμη, σημαίνει χτύπημα σε όλο το κόσμο που σήμερα αγωνίζεται για να αλλάξει αυτή τη βάρβαρη πραγματικότητα.

Γνωρίζουμε καλά ότι αυτές οι δυνάμεις είναι γέννημα θρέμμα του συστήματος, συντηρούνται από αυτό και παίζουν ρόλο τραμπούκου κατά της λαϊκής αγανάκτησης που υπάρχει σήμερα. Ο πατριωτισμός τους αφορά τα αφεντικά και τους εφοπλιστές, στους οποίους κάνουν πλάτες, δεν έχουν να πουν τίποτα για τους εργαζόμενους και τις ανάγκες τους. Μαζί με το κράτος τρομοκρατούν και στέκονται «σούζα» σε ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΚΕΦΑΛΑΙΟ-ΕΕ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει ευθύνη, ακόμη και με την ανοχή που δείχνει σε αυτές τις συμμορίες και αφήνει χώρο να μεγαλώσει επικίνδυνα ο φασισμός.

Εμείς, αυτό δεν θα το επιτρέψουμε στις γειτονίες! Τα δυτικά προάστια έχουν ιστορία, δώσανε και δίνουν μάχες, από την αντίσταση μέχρι σήμερα για δουλειά-ειρήνη-διακαιώματα

Να οργανώσουμε συλλογικά τη δράση και τον αγώνα μας. Να αγωνιστούμε ενάντια στη φασιστική ιδεολογία και το σύγχρονο ολοκληρωτισμό όπου βρίσκουν έδαφος οι αντιλαϊκές-αντιπροσφυγικές πολιτικές και οι ξενοφοβικές αντιλήψεις. Ο φασισμός ήταν και είναι το όπλο του συστήματος ενάντια σε οποιαδήποτε σπίθα αντίστασης στην επίθεση που βιώνουμε καθημερινά από κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ. Μόνο ο λαός με τη συλλογική και οργανωμένη πάλη του μέσα από σωματεία, συνελεύσεις, επιτροπές, συλλόγους, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο εργασίας μπορεί να τσακίσει τους φασίστες.


Κάτω τα χέρια από τα σωματεία, τα στέκια της νεολαίας, τους χώρους εργατικής και λαϊκής αυτοοργάνωσης
Να τσακίσουμε τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά