ΟΛΕΣ/ΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΗ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Με την ίδια fast truck διαδικασία των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ  ψηφίζει, πάλι μέσα σε Σαββατοκύριακο, όλα όσα απαιτούν οι δανειστές.
7.500 σελίδες που δεν θα έχουν διαβάσει οι κυβερνητικοί που θα σηκώσουν το χέρι την Κυριακή, σε μια διαδικασία δήθεν αντιπαράθεσης με τους υπόλοιπους των μνημονιακών κομμάτων και της φασιστικής Χ.Α.   
-          Kαταιγίδα νέων φόρων και επιβαρύνσεων που θα κτυπήσει με καθολική βιαιότητα κάθε πόρο επιβίωσης του λαού και της νεολαίας.

-          Παράδοση του δημόσιου πλούτου, κυριολεκτικά γη και ύδωρ, στους δανειστές.

-          Παράδοση κάθε εσόδου του κράτους στη διαχείριση των δανειστών, χωρίς δυνατότητα ούτε τυπικού ελέγχου από  τον υπουργό (;)  Οικονομικών. 

-          Παράδοση όλων των κατηγοριών δανείων (στεγαστικών, καταναλωτικών, επιχειρηματικών), «κόκκινων» και εξυπηρετούμενων,  στα αρπακτικά των τραπεζών και των funds, με μια ψευτο – προστασία  της «κύριας και αποκλειστικής» κατοικίας  από πλειστηριασμούς για 1,5 χρόνο. Για χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σημαίνει την εξαφάνισή τους.

-          Αυτόματος «κόφτης» για μισθούς, συντάξεις, και τις περισσότερες κοινωνικές δαπάνες μη εξαιρουμένης της  Παιδείας.

Οι νεομνημονιακοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με την υποστήριξη όλου του συστημικού μπλοκ,  ολοκληρώνουν με πρακτικές «σοκ και δέους» την εφαρμογή του 3ου, έχοντας ήδη μπει στα  προκαταρκτικά για ένα 4ο μνημόνιο.

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑΡΘΕΙ Η  ΔΙΚΑΙΩΣΗ

ΟΛΕΣ/ΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΗ στις 5:30 μμ