Σάββατο 27.02 | TAΔΕLFIA TAΔΕ LIVE στην Εργατική Λέσχη Περιστερίου
Tο Σάββατο 27 ΦεβρουαρίουΤΑΔΕLFIA ΤΑΔΕ, ο Μιχάλης και ο Παντελής Καλογεράκης, επισκέπτονται την Εργατική Λέσχη Περιστερίου για να παρουσιάσουν ένα σημαντικό κομμάτι της μουσικής τους διαδρομής σε ένα μοναδικό LIVE.

Οι ΤΑΔΕLFIA ΤΑΔΕ είναι ένα μουσικό ντουέτο των Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη που μελοποιεί ποιήματα σημαντικών δημιουργών όπως οι Γιάννης Στίγκας, Οδυσσέας Ελύτης, Ντίνος Σιώτης, Παουλ Τσέλαν, Πάμπλο Νερούδα, Μιχάλης Γκανάς, Άρης Δικταίος, Μηνάς Δημάκης, Γκρέγκορι Κόρσο, Τζελαλαντίν Ρουμί κα.

Το 2013 κυκλοφόρησε ένα CD-Single απο την εταιρία τους ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ με δυο τους τραγούδια και το 2015 κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο ΒΟΥΚΟΛΙΚΟΝ.
To ΒΟΥΚΟΛΙΚΟΝ είναι ένας δίσκος που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Ιστορικό Αρχείο Κρήτης. Το ΒΟΥΚΟΛΙΚΟΝ επίσης εμπεριέχει κομμάτια με τους Μάρθα Φριντζήλα και Απόστολο Κίτσο.

Στο live θα ακουστούν ακόμα παλαιότερα και αγαπημένα κομμάτια, όπως "Αυτοί Παιδί Μου Δεν" και "Μαρία Νεφέλη", όπως και τα πειραματικά Ρεμπώτικα (ενα πάντρεμα ρεμπέτικων τραγουδιών και ποιημάτων του Άρθουρ Ρεμπώ).

TAΔΕLFIA TAΔΕ LIVE στην Εργατική Λέσχη Περιστερίου
Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 21:00

Εργατική Λέσχη Περιστερίου