Μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες μαθητές δημοτικού κάθε Σάββατο στην Εργατική Λέσχη Περιστερίου
Σε έναν κόσμο όπου η καθημερινότητα γίνεται όλο και πιο βάρβαρη, οπού εντείνεται ο αποκλεισμός ανθρώπων από την εκπαίδευση αλλά και από κάθε κοινωνικό δικαίωμα και δημόσιο αγαθό, τα φαινόμενα του ρατσισμού και του φασισμού αυξάνονται ραγδαία!

Στο πλαίσιο αυτόη Εργατική Λέσχη Περιστερίου παίρνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες μαθητές δημοτικού, προσπαθώντας έμπρακτα να σπάσει τους αποκλεισμούς που μας επιβάλλονται. Στόχος μας αφενός είναι η εκπαιδευτική υποστήριξη με δωρεάν μαθήματα ατόμων που δέχονται αποκλεισμούς από το ίδιο το κράτος, τόσο οικονομικούς όσο και θεσμικούς, αφετέρου να σκεφτόμαστε και να συζητάμε πάνω σε μια άλλη αντίληψη όπου θα χωράμε όλοι και όλες.

Τα μαθήματα γίνονται δωρεάν, στα πλαίσια των πρωτοβουλιών και δράσεων από την Εργατική Λέσχη Περιστερίου κάθε Σάββατο από τις 11 έως τις 12:30 το μεσημέρι.

Καλούμε λοιπόν όποιον/α επιθυμεί να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή ως δάσκαλος/α, να επικοινωνήσει μαζί μας στο mail ergatikilesxiperisteriou@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6930246452

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΘΗΒΩΝ 227, 1ος όροφος