2ήμερη Συνάντηση στην Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης με θέμα "Άνεργοι και γειτονιά"
Η Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης καλεί το Σάββατο 14 & την Κυραική 15 Δεκέμβρη σε διήμερη συνάντηση με θέμα "Άνεργοι και Γειτονιά". Η Συνέλευση της Εργατικής Λέσχης Περιστερίου αποφάσισε την ενεργή στήριξη των εκδηλώσεων μέσα από τη φυσική μας παρουσία κ τη συμμετοχή μας στις συζητήσεις. 
 Το διήμερο γίνεται στο χώρο της Εργ. Λέσχης N. Σμύρνης που βρίσκεται Ελ. Βενιζέλου 12 & Αιγαίου – στάση Τραμ Αιγαίου, Νέα Σμύρνη.

Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ
Κάλεσμα για διήμερη συνάντηση με θέμα Άνεργοι και Γειτονιά

Όταν το κράτος μιλά για ανεργία μετράει νούμερα…
Όταν εμείς μιλάμε για ανεργία μετράμε τις ζωές μας!


Εμείς, οι εργαζόμενοι και άνεργοι που συμμετέχουμε στην Eργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης καλούμε τις Εργατικές Λέσχες των άλλων περιοχών, συλλογικότητες ανέργων γειτονιών και επιτροπές ανέργων σωματείων σε ένα διήμερο στις 14 και 15 Δεκέμβρη (στο χώρο της Εργ. Λέσχης N. Σμύρνης που βρίσκεται Ελ. Βενιζέλου 12 & Αιγαίου – στάση Τραμ Αιγαίου) για να μιλήσουμε για το θέμα της ανεργίας και να ανταλλάξουμε εμπειρίες και σκέψεις για το πως θα προχωρήσουν οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες στις γειτονιές.
Δεν αποδεχόμαστε ότι όλα είναι μάταια.Δεν αποδεχόμαστε ότι πρέπει να μοιραστούμε τα ψίχουλα που μας πετάνε.
Η ελπίδα είναι στους αγώνες για την ανατροπή τους! Διεκδικούμε τον πλούτο που εμείς οι εργαζόμενοι δημιουργήσαμε και που εξακολουθούμε να δημιουργούμε και που μας κλέβουν το κεφάλαιο και οι κυβερνήσεις του. Διεκδικούμε το δικαίωμα στην παιδεία, τη ζωή και την εργασία. Γνωρίζουμε ότι συνώνυμα του αγώνα είναι η οργάνωση και η αλληλεγγύη των ίδιων των εργαζομένων και ανέργων.

http://ergatikilesxi.wordpress.com/2013/12/10/anergoikaigeitonia14-15_12/