Πρακτικά Συνέλευσης 08.12.13
Στη  Συνέλευση της Λέσχης την Κυριακή 8 Δεκέμβρη συζητήθηκαν κ απόφασίστηκαν τα παρακάτω:
  • ·         Την Κυριακη 15 Δεκέμβρη στις 10:30 το πρωί δίνουμε ραντεβού στον πεζόδρομο του Περιστερίου όπου θα μοιράσουμε κείμενο της Λέσχης ενάντια στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. Συγκροτήθηκε ομάδα σύνταξης / εκτύπωσης κειμένου, το οποίο θα αναρτηθεί σε blog κ fb κ θα σταλεί στη mailing list.
  • ·         Την στις 12:30 (αμέσως μετά την εξόρμηση στον πεζόδρομο) θα μεταφέρουμε ένα πρώτο όγκο πραγμάτων στο Κυριακη 15 Δεκέμβρη χώρο της Λέσχης (ψυγεία, καρέκλες, συσκευές κλπ).
  • ·         Το Σάββατο 21 Δεκέμβρη θα κάνουμε λαϊκό ΓΛΕΝΤΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ στο χώρο της Λέσχης. Συγκροτήθηκε ήδη ομάδα που αναλαμβάνει το συντονισμό των προετοιμασιών. Το γλέντι θα έχει χαρακτήρα γνωριμίας με τους κατοίκους της πόλης, πολιτιστικής παρέμβασης αλλά κ οικονομικής εξόρμησης για την κάλυψη των εξόδων μας (ενοίκιο, λογαριασμοί κλπ).
  •   Θα συνταχθεί τρίπτυχο κείμενο (επανα)παρουσίασης της Λέσχης με έμφαση στο τι είμαστε κ τι δραστηριότητες θα έχουμε εντός κ εκτός χώρου. Θα δημιουργηθεί επίσης αφίσα της Λέσχης σε αντίστοιχη λογική. Συγκροτήθηκε ομάδα που ανέλαβε τα παραπάνω.
  • ·         Συγκροτήθηκε ομάδα διακόσμησης του χώρου που θα ανέλαβε να καταγράψει τις ανάγκες του κτιρίου κ να κάνει πρόταση για τη διαμόρφωσή του. Η ομάδα μαζεύτηκε αμέσως μετά τη συνέλευση κ θα έχουμε σύντομα ενημέρωση.
  • ·         Συγκροτήθηκε ομάδα Εκπαίδευσης που θα αναλάβει το συντονισμό των Μαθημάτων αλληλεγγύης / ενισχυτικής διδασκαλίας. Σύντομα θα βγει κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς κ μαθητές.
  • ·         Μόλις συνδεθεί το ρεύμα, θα γίνει άμεσα κάλεσμα για συντονιστικό της Λέσχης. Πιθανή ημερομηνία το Σάββατο μεσημέρι, ωστόσο θα ανακοινωθεί.
  • ·         Στη Συνέλευση υπήρχε παρουσία συναδεφισσών από την Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης που μας κάλεσαν να συμμετέχουμε στο διήμερη συνάντηση «Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 14-15/12 ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!». (http://ergatikilesxi.wordpress.com/2013/12/03/%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B7%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BD/ ) Συμφωνήσαμε να συμμετέχουμε όχι δια αντιπροσώπων αλλά να συμμετέχουμε ενεργά / μαζικά στη διαδικασία. Θα γίνει 14-15 Δεκέμβρη στο κτίριο της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης (Ελευθερίου Βενιζέλου 12      Αιγαίου, Νέα Σμύρνη).