Σωματεία, Φορείς και Συλλογικότητες του Περιστερίου καλούν σε ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ το Σάββατο 9/11 στις 12:00
Περιστέρι, 25.10.2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Τα σωματεία, οι φορείς και οι συλλογικότητες που βρεθήκαμε και συζητήσαμε τη δυνατότητα κοινής αντιφασιστικής δράσης στην πόλη μας, ύστερα από την πρόσκληση της Εργατικής Λέσχης Περιστερίου, ευχαριστούμε τους δεκάδες πολίτες που ανταποκρίθηκαν και συνεισέφεραν στη συζήτηση.

Όλοι εμείς, εργαζόμενοι, νέοι και άνεργοι, που βιώνουμε τα σκληρά μέτρα που έχουν επιβάλει στο λαό κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ, καταλαβαίνουμε ότι σήμερα καταστρατηγούνται ακόμα και οι βασικές συνταγματικές και δημοκρατικές ελευθερίες. Η κυβέρνηση που υποκριτικά σήμερα ισχυρίζεται ότι αντιμετωπίζει το φασισμό και τη Χρυσή Αυγή, αποκρύπτει ότι φασισμός και ρατσισμός γεννιούνται από το ίδιο το οικονομικό και πολιτικό σύστημα και χρησιμοποιούνται σα σιδερένια μπότα ώστε να μετακυλήσουν την κρίση στις πλάτες του λαού παραχωρώντας κέρδη στο κεφάλαιο. 

Ο σύλλογος ΠΕ "Ελλη Αλεξίου", το σωματείο εργαζομένων "ΑΤΤΙΚΟΝ", η Εργατική Λέσχη Περιστερίου, η ΚΕΕΡΦΑ, η ΚΕΔΔΕ, η Πρωτοβουλία Πολιτών Περιστερίου, η Κίνηση Αντίστασης και Πάλης και η Επιτροπή Δράσης Περιστερίου, όλοι εμείς που οικοδομούμε την ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ, καλούμε τους κατοίκους του Περιστερίου, την κάθε συλλογικότητα, το κάθε σωματείο, τον κάθε συλλογικό φορέα, τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, σε μεγάλη ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ το Σάββατο 9 Νοέμβρη στις 12:00 στην πλατεία Δημαρχείου. 

Παράλληλα, απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα στα υπόλοιπα σωματεία και τις λαϊκές συλλογικότητες της πόλης να συμβάλουν στην προσπάθεια μας να εμποδίσουμε το φίδι του ναζισμού να δαγκώσει ξανά στις εργατογειτονιές του Περιστερίου. 

Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον! 

ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ