Σήμερα η ΕΡΤ, αύριο εμείς! Θα το επιτρέψουμε ;
Όλοι στο κατειλημμένο κτίριο της ΕΡΤ
Όλοι στην απεργία και τις διαδηλώσεις!

Η Εργατική Λέσχη Περιστερίου καταδικάζει την πραξικοπηματική απόφαση της κυβέρνησης για άμεσο κλείσιμο της ΕΡΤ. Με χουντικής έμπνευσης και μεθόδευσης τρόπο, η κυβέρνηση προχωρά στο κλείσιμο της ΕΡΤ και πετάει στο δρόμο 2.656 εργαζόμενους!
Αυτό το πραξικόπημα σε βάρος των εργαζόμενων και όλου του λαού είναι το πρώτο βήμα για να ακολουθήσει η κατάργηση και άλλων δημόσιων οργανισμών. Μετά την υγεία και την παιδεία, το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ επιτίθεται βάρβαρα στη δημόσια ενημέρωση με έναν τρόπο που ούτε η χούντα των συνταγματαρχών τόλμησε να κάνει. 
Σήμερα είναι η σειρά της ΕΡΤ. Αύριο η δική μας!
Όμως, μόνο αυτοί που παράγουν τον πλούτο, οι χιλιάδες εργαζόμενοι σε κάθε χώρο δουλειάς, μπορούν να κλείσουν το δρόμο στα αντιλαϊκά μέτρα και να ανατρέψουν την αντιλαϊκή πολιτική και τους εκφραστές της. 
Το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν θα περάσει!
Μπορούμε να το εμποδίσουμε με το μαζικό, ανυποχώρητο αγώνα στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ. Ήδη χτες όλοι όσοι βρεθήκαμε στο κτίριο της ΕΡΤ πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Η κυβέρνηση δεν μπόρεσε, δεν τόλμησε να χτυπήσει με τα ΜΑΤ την κατάληψη εξαιτίας της παρουσίας χιλιάδων εργαζομένων, άνεργων και νέων. Αυτό πρέπει να συνεχιστεί και να κλιμακωθεί! 
Η Εργατική Λέσχη Περιστερίου δηλώνει τη συμπαράσταση της στον αγώνα των εργαζόμενων της ΕΡΤ για το δικαίωμα στην ενημέρωση, το δικαίωμα στη δουλειά και το ψωμί και καλεί όλο τον Περιστεριώτικο λαό, τους εργαζόμενους και τους άνεργους, τους νέους και τους μετανάστες σε ΜΑΖΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ! 

"Η κοινωνία δεν χτίζεται σε μια παλάμη που ζητιανεύει, αλλά σε αυτήν που σφίγγεται σε μια γροθιά!"